lördag 7 november 2009

Wait.... what?

Okej, så alldeles nyligen så läste jag kommentarerna på förrförra inlägget. Trevligt med så många gissningar! 
.......men vad är detta som en av våra läsare så snällt tipsade oss om? 


Wait.... what? Tydligen känner sig den dansande tjejen från Luleå sig träffad av bilden. Ni vet, Kissar? Ska vi ta det här som att hon har väldigt, VÄLDIGT dåligt självförtroende då vi aldrig pekade ut henne för att vara tjejen på bilden - och dessutom en skamlös fetish för urin? Eller letar hon bara desperat efter respons från hennes nästan oexisterande bloggläsare?
Vi tror att det är lite av varje...

Hördu Kissar, du verkar inte må så bra. Seriöst, vi är oroade! ): Banka huvudet i väggen ett par gånger så blir det bättre. Ingen ska behöva ha så lågt självförtroende!

//Rivfader och Svampfest

5 kommentarer:

  1. jag tycker det är riktigt onödigt, barnsligt och en hel del slöseri av att lägga ner så mycket energi på att "dissa" andra bloggar, eller bloggare.. varför inte bara lägga ner mer energi på sin egen blogg, skita i de andra och sluta beté sig som barn? nu syftar jag inte på just dig, nu syftar jag på alla som sitter och kastar in barnsliga kommentarer och inlägg om varandra i sina bloggar.. märks att folk har mkt till liv nuförtiden.. har man nog bra självförtroende, vet att ens blogg är bra och anser att det folk kommenterar är fel, så skiter man i det istället för att göra värsta grejen..

    SvaraRadera
  2. I did it for the luls.
    Dessutom har vi aldrig påpekat att de på våra bilder ska föreställa någon speciell. :)

    SvaraRadera
  3. supermogentjej_gör_exakt_det_som_hon_klagar_på_97

    SvaraRadera
  4. Att den lilla damen har problem med sin självkänsla är allmänt känt vid det här laget. Hon gör bort sig om och om igen, den där "Kyssar" (Vem fan som nu skulle vilja kyssa henne är dock ett mysterium).

    Har precis funnit denna blogg och avgudar den redan... Konstigt nog. Bra bloggar nu för tiden är så gott som utrotningshotade.

    (Ps. Kör gärna något mer videoinlägg.. Erat förra var fan i mig hysteriskt.)

    SvaraRadera
  5. Alltså de bästa bloggarna i universom gängar ihop sig känner jag! Rödräv <3 Youeffingsuck forever and ever!

    SvaraRadera