tisdag 13 oktober 2009

Topic of the day: Fangirls.

Du har sett dem på tv, på internet, på stan, ja, du kanske till och med är vän med en, eller känner en utan att veta dess mörka hemlighet?
Självklart talar jag om fangirls, satans gallskrikande påfund.

Hur du känner igen en fangirl:
- Det isande, väl kända fangirlskriket är det mest utstående kännetecknet. Det utlöses dock endast om fangirlen kommer i närheten av dess fangirlobjekt, som i nästan alla fall är en person som fangirlen finner het.
- Åldern. En fangirl är nästan alltid kring 11-17 år, en förvirrad tonåring alltså.
- Det ständiga tjatet om en specifik person eller sak, som till exempel en serie, film eller en bok.
- Kritik är oacceptabelt för en fangirl. Kritiserar man eller säger minsta negativa grej om dess fangirlobjekt blir den ilsken. Förbered dig för eventuella bitchslaps från fangirlens sida.



Vad i helvete? Sedan när är Johan Palm, den hormonelle lille pojken från Idol, en superstjärna? Tydligen så faller hans utseende i fangirlsens smak för att:

- De svimmar så fort en pojke har lite smink.
- De är closet-lesbians, då han skulle kunna vara en tjej med otroligt fula former.
- De har extremt dålig smak.

"Asså jag vet inte, han är liksom speciell, och, ehhh, han e liksom, han e inte som alla andra liksom!" Nähä, vet du NÅGON som är precis som alla andra? Johan tillför inget nytt eller gör något som helst för musiken.

Jag tycker nästan synd om Johan Palm som får stå ut med de här skrikande ungjävlarna, hur dålig han än är; men han har satt sig själv i skiten, så han får skylla sig själv. Samma sak gäller för Robert Pattinson, som verkar vara det största fangirlobjektet idag. Eller, låt mig rätta mig själv; Edward Cullen. Fangirls blandar ihop skådespelare med roll. Förhoppningsvis är Robert inte en blodslickande, ofeministisk stalker på riktigt.

I lol'd.

/Rivfader

1 kommentar:

  1. Leave the Fangirls alone !! Visst vi Fangirls är väldigt besatta, men vi är inte "satans gallskrikande påfund" ;)
    /Rabid Fangirl

    SvaraRadera