torsdag 8 oktober 2009

Teorier om en viss bloggerska.

Tjena mittbena!

Under dagen har vi tänkt lite, och kommit på att skvaller är oerhört onödigt, fördummande, och.... ganska kul att läsa. Så... vi tänkte att vi kunde skriva lite om en viss bloggare vars namn påminner extremt mycket om diarré!

Så, vi kollade hursomhelst lite på hennes blogg, och  upptäckte att det var någon som hon tyckte skulle ta tag i sitt liv osv, men självklart så var ansiktet utsuddat på bilderna. Vi funderade över vem denna människa nu är, och här kommer nu fyra teorier?



Teori 1: Hitler.

Det är väl känt att Diarré och Hitler alltid har haft en bra relation; tills Diarré för första gången i sitt liv gick på en historielektion och fick reda på att hennes vän/älskare/ragg/buksvåger var en massmördare som hade dödat miljoner människor. Hon verkar nu försöka få den österrikiske diktatorn att ta tag i sitt liv; 64 år efter hans död. Ännu ett bevis på att blondiner är smarta...!

Men! Om det är Hitler på bilden; ljuger diarré då om sin ålder?! Är hon egentligen 75 och inte 15, som hon påstår? Bilden talar för sig själv.


Teori 2: Ghandi

Ghandis och Diarrés relation var en romans fylld av drama, avund och tårar. Ghandi var mycket smalare, vithårigare och brunare än Diarré, som gnisslade tänderna i avundsjuka - men som alla vet så gillar hon äldre killar som får vara ute hur länge de vill på helgerna, så hon tyckte att det var värt avundsjukan. Det var dock droppen när hon fick reda på att Ghandi var fattig. "Euww... skabb!"


Teori 3: Homer.

Ölflaskan talar för att mannen på bilden är Homer Simpson - förmodligen hade han och Diarré ett fylleligg, blev ett par över en natt, trodde att de skulle få ett fantastiskt liv tillsammans... allt var paradiset tills Diarré insåg att Homer var fet och dessutom gul. Han vägrade sola, banta och raka sig, vilket ledde till slutet av deras förhållande.



Teori 4: En förrädisk träskgrunkel

.....det är mycket möjligt. Träskgrunkeln skulle dock ha ätit upp henne på direkten.


Hmm... vad tror ni?


/Rivfader och Svampfest

4 kommentarer:

  1. Åååh. Det måste vara Adolf!

    SvaraRadera
  2. Ghandi lätt, eller kanske hitler. hitler matchar ju personligheten och Ghandi utsidan så svårt att säga :S

    SvaraRadera
  3. Jag tror inte det är någon av dom, måste vara Grinchen!

    SvaraRadera