torsdag 22 oktober 2009

Brütal legend är beroendeframkallande.

Anledningen till att jag suger på att uppdatera för tillfället är att jag är helt såld på tv-spel... i alla fall NÅGOT bra människan kommit på!

Nu tänker jag skriva något riktigt hatiskt, för jag är på sånt humör. Dagens ämne: Några typer av människor jag hatar.


Överdrivna anti-rasister. Minns ni glassen Nogger Black? Som blev stämplad som rasistisk och bannad? Antagligen. Om en glass hade hetat Nogger White, hade den blivit bannad då? Nej, just det. Detta hetsiga sökande efter rasism i vardagen är bara allmänt irriterande. Skit i en jävla glass och gå och jaga KKK med högafflar. 

Plus att rasism inte bara är något som kan vara vänt emot svarta. Rasism är hat mot en eller flera av alla olika raser, inte bara afrikaner.


Femnazis. Dessa människor har förstört feminismen och allt vad den står för. Feminism går egentligen ut på att alla ska vara lika värda oavsett kön; men dessa kvinnor tycker att de är mycket mer värda och att alla män är svin. Och så anklagar de andra för att diskriminera? Hypokriter. De stärker bara det allmäna hatet emot sitt kön.


Heterofober. Lika illa som homofober, och av någon anledning verkar det mer accepterat att avsky straights utan vettig anledning då de inte är lika utsatta i samhället. 


Furries. För er som inte vet så är "furry" en relativt stor term. Kort sagt så är en furry oftast en människa som ritar djur med mänskliga kroppar, gärna i sexistiska poser, för det är totally inte alls zoofili. Det finns även furfags som går snäppet längre och klär ut sig till sina djur alter-egon. Deras dräkter är stora, håriga och påminner lite om sånt man ser på nöjesfält. Vissa furries gillar att ha sex i dessa dräkter. 

Till poängen; dessa människor (förlåt, "djur") anser sig vara födda som fel art och kräver därför att bli tagna väldigt seriöst och ha rätten att knulla hundar. "För de är trots allt av samma art"...


I lol'd.

/Rivfader

2 kommentarer:

  1. i heart the moment rivfader säger i lol'd

    SvaraRadera
  2. 2000-talet, århundradet då Sverige deabatterar glass...

    SvaraRadera