måndag 26 oktober 2009

Halloweentips


Hej och tack för att ni läser bloggen, trots att vi är lite sega med uppdateringarna! Men som ni vet - att plocka mossa tar tid och energi, bloggning kommer i andra hand! Men vi uppskattar alla kommentarer och anonyma läsare. :)


Nu är det så att halloween närmar sig... det betyder att det är tid för godis, bus och... att klä ut sig! Vi troll  behöver förstås inte klä ut oss, så det här inlägget är tillägnat er människor. 

Så vad ska man vara? Kanske... vampyr? Tyvärr så har bokserien "Twilight" besudlat den - inte längre ska man sminka sig blek med svart hår, huggtänder och lång mantel. Nej, nu räcker det med att du...


1. Klär av dig naken.

2. Går och köper kroppsglitter. (kom ihåg att se upp för diverse polisanmälningar när du spatserar utan kläder.)

3. Står på allmän plats och noggrant gnider in varenda kroppsdel med det smetiga kroppsglittret. Är du av det manliga könet: GLÖM FÖR ALLT I VÄRLDEN INTE SNOPPEN!

4. Ställer dig i solen.

5. GLITTRAR!

6. Blir jagad av hungriga fangirls...


....tack så mycket Stephenie Meyer, din ofeministiska mormonskit. Du har nu officiellt förstört vampyren. Nosferatu vrider sig i sin grav.


Något annat man kan göra om man vill ha kul på halloween: färga diarrés hår lila PÅ RIKTIGT. 


/Rivfader

3 kommentarer:

  1. Aj lav jo. Kan ni inte gästblogga hos mig? HEHEHE :D /kendiz reven

    SvaraRadera
  2. Klart vi kan! :D /kendis rivfadris

    SvaraRadera
  3. Jag ska nog ställa mig och glittra i solskenet på Stortorget här i Östersund, nu när det är renoverat och fixat. Jag kommer matcha de guldiga stenarna perfekt.

    SvaraRadera