lördag 3 oktober 2009

Tips från mästaren.


Hej! Jag tyckte att bloggen behövde fler praktiska tips, såååå....


Du är ute och går i skogen en vanlig, lite småtråkig höstdag. Vinden susar och höstlöven yr i luften när du vandrar längst ett  träsk...

KLAFS.


Du känner hur något vidrigt, vedervärdigt, sliskigt och geléaktigt rycker till under din fot. Det lever, och du har trampat på det. Vad du inte inser är att när du har trampat på ett sådant monster är du bunden till det för evigt...


Hur du sköter en träskgrunkel

-en simpel guide till framgång.


Vad du just har förvandlat till grönt mos är en träskgrunkel. Träskgrunklar är otrevliga varelser som, därav namnet, bor i träsk. De level på gyttja och då och då förbipasserade bloggare, de är dock mest förtjusta i bloggare om de är blonderade och korkade. Om du som just trampat på träskgrunkeln råkar vara en känd bloggerska är du förmodligen redan död. Annars; ta med det vidriga djuret hem innan det  tuggar sönder dig.


Väl hemma så kommer träskgrunkeln att börja markera sitt revir genom att spy giftigt, grönt slem över varenda millimeter av ditt hus eller lägenhet och dessutom äta upp all din choklad. När slemmet stelnar är det inte längre giftigt, dock fortfarande livsfarligt då det är väldigt halt. Investera i ett par skridskor.


Träskgrunklar är mycket krävande. När en träskgrunkel fäst sig vid en människa börjar den genast äta i mycket större mängder. 


En träskgrunkels dagliga intag:

- 1 bloggerska.

- 5 gula storkar.

- 1 gammelgädda.

- 7 kilo bacon.

- 3 träskfiléer.

- 2 bilar.

- 8 bakluckor.

- 15 flaskor med hårspray.

- 3 mäktiga skedar.


En träskgrunkel behöver även speciella bekvämligheter, såsom: 

- En platt-tv.

- En dator med World of Warcraft.

- En elektrisk tandborste.

- X antal tidningar innehållande grunkelporr.

- Ständig service.


...så vad är poängen med det här inlägget?

TRAMPA ALDRIG PÅ EN TRÄSKGRUNKEL.

Skicka den till en avskyvärd bloggerska istället.


/Rivfader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar