tisdag 6 oktober 2009

Sega trolljäklar är vi allihopa.

Förlåt, förlåt, och åter igen förlåt för våran seghet! Men vi är som sagt upptagna troll; nej vi går inte på "möten" och shoppar om dagarna, vi plockar svamp och försörjer oss på det! Så bloggen kan få små pauser ibland - och det här är trots allt inte det mest seriösa projektet, så ta det inte så hårt.


Fyfan vad kallt det är föresten. Snart blir det värre än höst-kallt. Blåsigt och kylan nästan biter i sno-- jag menar kinderna. Man längtar efter varma bad dygnet runt. Vet ni vad det betyder? Att det snart är vinter. 


Sex anledningar till att troll hatar vinter:

-Kyla. Öronen blir kalla, piercingarna kallare, USCH. Det är som att ha en jävla isbit i näsan.

- Våta strumpor. Det värsta som finns; särskilt om det även finns mystiskt placerade makaroner och tejpbitar under strumpjävlarna. 

- Ingen svamp. HUR FAN SKA VI TROLL KUNNA LEVA? Vintern är ond! Vi får käka bark.

- Is.  Man halkar och slår ut framtänderna. ):

- Döda träskgrunklar. Träskgrunklar som har frusit ihjäl är fan det sorgligaste man någonsin kan se, jag lovar er. Särskilt när man tänker på alla dåliga bloggare de hade kunnat förtära. ): Om du någonsin hittar en, begrav den. Då finns det en liten chans att den återuppstår som träskgrunkelzombie.

Fjortisar vill inte gå ut i kylan - så de börjar blogga mer än vanligt. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!


Men nog med negativt tänkande.... man kan.... sitta i en varm fotölj och dricka varm choklad hela dagen utan dåligt samvete. :)


/Rivfader

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar