tisdag 22 september 2009

Oh how I hate wemos.


En sak som jag har märkt är att många skriver ut sina djupaste känslor och hemligheter i sina bloggar - hur de är djupt depressiva, hur de vill dö, hur de skär sig. Jag som troll har lärt mig att dessa känslor är mänskliga, men...

Vad fan.

Vad i helvetes jävla kuksugarbananer.


När man mår dåligt så ska man söka hjälp, inte onödig uppmärksamhet ifrån människor på internet som man inte har träffat förut. För vet du vad? De människorna kan till mestadels endast få dig att må sämre. De vet inte vem du är, och de bryr sig förmodligen inte heller. De kommer att se dig som en uppmärksamhetssökande liten skitunge när du laddar upp dina bilder då du posar som en wemo som just fått fingrarna på myspace. De "depressiva" låttexterna under bilden kommer inte heller beröra dem. Vet du varför? För det får dig att se dum ut. De kommer att se ner på dig, kalla dig för nedtryckande ord och få dig att må ännu sämre. Prata istället med dina vänner, dina föräldrar, en psykolog, skriv dagbok, ha ett djupt och litet intimt samtal med din gummianka när du badar... svårare än så är det inte. Om du verkligen mår dåligt, ta tag i dina problem istället för att mer eller mindre medvetet söka uppmärksamhet ifrån människor som inte bryr sig. 


Och om du är en av de jävla wemos som fejkar sina depressioner och skär sig för att vara coola och matcha sina personligheter med sina stilar; snälla, gå och dö. Nu. Ni får de som verkligen mår dåligt att se dumma ut.


/Rivfader

2 kommentarer:

  1. Aaa fan va det hade varit fett :D

    SvaraRadera
  2. Dessa wemos kan ju läsa den här bloggen också, man är i princip garanterad ett skratt eller två.

    SvaraRadera