fredag 25 september 2009

Hemskt dålig update idag. :I

Ok, vi sög på att blogga idag, men även troll behöver fritid.... vilket vi egentligen har för mycket av men hallå.
I alla fall. Under dagen har vi kommit på hur vårt hat emot Bandit rock kokar över. Det mest irriterande med att över huvudtaget lyssna på radio tycker vi är när människorna som pratar emellan alla låtar är sådär hyper. Ni vet, när de har "önska låten" tid, någon ringer in och säger "Ja hej jag skulle vilja höra Losing you med Dead by april". Radiomannen gapar då för full hals med sin grova, manligt hesa röst:"JAAAAAAAAAA JAJAJAJA GRATTIZZZZ DU HANN FÖRST FAAAN VA NAJSSSS JAAAAAAJAJAJAJA!!! DÅÅÅ KÖR VI DÅ HÄR HAR VI DEEEAAAAAAD BY APRIL MED HITLÅTEN LOOOOOOOOOOSIIIIING YOU!!!!!!!"
Förlåt för överdriven capslock men DET ÄR SÅ DE LÅTER.
Musiken i sig består av 'maffiga' gitarrer med skräniga, "sjungande" pojkar som tydligen kommit i puberteten för sent då de "sjunger" om sina omogna tonårsromanser och hur de FÖRLORADE DIG, BAWWWW. De finner sig själva väldigt metal fastän det snarare låter som ett pop-band med extremt dålig utrustning och en sångare med tumörer i halsen.

...men värst av allt. Att de tror att de är metal, fastän musiken inte alls låter så, är illa nog - men det värsta är ändå att de INTE HAR NÅGOT HÅR.
OCH DÅ PRATAR JAG INTE OM SNOPPHÅR.
OK DET HAR DE SÄKERT INTE HELLER.
MEN.
OK, DE FÅR HA SITT HÅR HUR JÄVLA FULT OCH SCENE DE VILL, MEN VAFAN. MAN HEADBANGAR INTE MED KORT HÅR, DET SER HUR JÄVLA FULT UT SOM HELST.

... och nu avslutar jag, Svampfest, inlägget med en bild - på Dead by april såklart.
Deras bandnamn är föresten falsk marknadsföring; de är döda långt innan april...
Visst är de coooooola och metal?
Okej. Tydligen är detta en ny form av metal som vi måste acceptera som en subgenre. Det stoppar den dock inte från att suga som fan. Pop-metal...?
Nu ska vi spy i en kopp.
........
two trolls one cup.

/Rivfader och Svampfest

2 kommentarer:

  1. sv: Ja, det är väl inget fel på rödhåriga =)
    kram falsksanning.blogg.se

    SvaraRadera
  2. HEJA RÖDA RÄVAR! :D

    SvaraRadera