söndag 27 september 2009

Hur du blir en vidrig wannabejapan.


Taskig update idag med, jag vet. Kommentera mer så blir trollen bättre!

Men nu så ska jag, Rivfader, tala om.....


Japanskt vidrigt mode

-en guide till vidrighet.


Decora

Har du dina gamla töntiga rosa hårspännen från lågstadiet kvar? Har du kanske fortfarande dina gamla knallrosa sockor du hade när du var sju? Kramnallen då? 

Jamen vad bra, gå och bli en osmaklig decora - som är japanska för mode-retard. Decorastilen går ut på att se ut som enrosa, japansk julgran. Om du nu inte har kvar alla möjliga rosa kläder du kanske hade som liten, gå och råna närmsta skitunge på kläder, gosedjur - och för allt i världen, glöm inte de gulliga små hårspännena och armbanden med kattansikten och jordgubbar på! När du har en hög med kläder och smycken, sätt på dig alltihop. Bry dig inte om hur kläderna inte alls matchar, det är bara kawaii! När du har sisådär sju kjolar, elva linnen och tjugo lager knästrumpor på dig kan du göra en väska av nallen du brukade sova med som liten, som du sedan sätter över axeln. Och för guds skull, glöm inte att ha minst femtio hårspännen i ditt olikfärgade, retarderade hår. En shitload med arm- och halsband är förstås också ett måste. Har du några klistermärken eller färgade plåster, sätt dem över hela ditt ansikte. Grattis, du ser nu ut som det larvigaste i världshistorien, gå och lek i sandlådan.


Ganguro

Tycker du inte att fjortis-stilen är horig nog? Behövs det ännu mörkare foundation och ännu mer idomin? Grattis, då har jag hittat stilen för dig. 

Ganguro betyder fulhuvud på japanska, och går först och främst ut på att se ut som en panda - fast tvärtom. Din hud ska vara så mörk som möjligt medan du har stora, vita fläckar runt ögonen och sjukliga mängder idomin på läpparna. Om du är osäker på hur du ska sminka dig; ju dummare du ser ut detså bättre, och får du hudcancer är det bara ett tecken på att du gör rätt. Ditt hår ska antingen vara platinablont, onaturligt färgat - eller båda samtidigt. Slinter du med det vita sminket i ansiktet så gör det inget, lite kladd på näsan är bara sexigt. Ha gärna osmakliga plastblommor i håret, klisterlappar i ditt kladdiga ansikte och korta färggranna klänningar.


Lolita

Försvann ungdomen för fort? Vill du ha en ursäkt att stöta på den sexiga åttaåringen i huset brevid? Då är lolita helt rätt för dig! Lolita betyder skitunge på japanska, och poängen md stilen är att se så liten ut som möjligt. 

Ta ett stadigt grepp om en smörkniv och skär av dig brösten så att du kan komma i den pyttelilla, rosa, oskyldiga klänningen. Har du otur måste du kanske skära av dig höfterna med. Forsar det blod? Bry dig inte om det, det får dig att se ut som en gothic lolita, japanska för blodig dramatisk skitunge. Tryck sedan ihop din kropp med valfritt verktyg så att du blir sisådär 40 centimeter kortare, sätt på dig ett par söta små rosa skor och ett par rosetter.... grattis! Du har blivit en lolita! Nu kan du vara pedofil utan att någon märker! Sick fuck....


Och det var det.


/Rivfader

3 kommentarer:

  1. *Smile* Jag hatar verkligen att ni driver med stilerna. Låt dom gå som dom vill..? Vadfan stör det er? Det är awesome att sticka ut.

    SvaraRadera
  2. asså när det är blodigt heter de guro lolita, å när det är helt svarta är de gothic. sen kan man ju alltid va vanlig goth åxå o.o

    SvaraRadera
  3. Det här var det BÄSTA jag läst på länge, ÄNTLIGEN nån VETTIG mänska!!! YEAH!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Blev lite kär nu.

    SvaraRadera