lördag 9 januari 2010

Filmdiss nr.1

Nu tänkte vi börja göra lite filmrecensioner! Vi börjar med en av de mest retarderade, perversa, störda, sjuka filmerna vi någonsin sett (den var i alla fall jävligt sjuk):


Live feed. WHAT.
Okej, så kort sagt handlar filmen om ett gäng vita otroligt irriterande karaktärer som åker till Kina och bestämmer sig för att raega hårt när en gubbe slaktar en hund; som om det skulle vara värre än något annat djur? Sedan går de till någon totally inte alls mystisk porrklubb, knullar, blir inlåsta, torterade och uppätna. WOOOH.
Det mest störda är nog hur kineserna är framställda... DE ÄTER TILLAGADE MÄNNISKOKUKAR. WHAT WHAT WHAT IS THIS I DON'T EVEN. Och sen är de rena psykopater som garvar ihjäl sig när de ser klubbgästerna dödas på tv-skärm.
Okej, psykopater existerar. Men hela japanska och kinesiska maffian ÄTER INTE PENISAR.
Sen var ju alla karaktärer helt efterblivna också. Precis som i Hostel känner man inget medlidande när karaktärerna får ormar nedkörda i munnen eftersom att de är så förbannat dumma att de FÖRTJÄNAR det. Man blir... glad av att se dem dö och nej vi är inga sadister i vanliga fall. Hehu.
Och sen så fungerar ju filmen perfekt som runkmaterial för folk med gore-fetischer.... om inte alla var så jävla fula.

Ren skit men konstigt roande. Se den om ni vill se hur man tillagar det manliga könsorganet. :)
En vacker bild.
//Rivfader och Svampfest

1 kommentar:

  1. Okej det låter som en helt sjuk film :/

    Trevligt att ni ska recensera filmer, det blir säkert kul c:

    SvaraRadera